Roslagens Djursjukvård AB

Historik, Ägare
Roslagens Djursjukvård grundades 2014 genom Roslagens Smådjursklinik i Norrtälje av Jörgen Uppling och Sofia Müller.

Sommaren 2016 utvecklade vi verksamheten med Veterinärbåten och Roslagens Hemveterinär för att kunna bemöta djuren i deras hemmamiljö.

I februari 2017 anslöt vi oss till AniCura., ett företag inom djursjukvården som består av ett flertal framstående kliniker och djursjukhus.

Vårt mål är att kunna erbjuda bra djursjukvård i Roslagen genom lokal närvaro, kompetens, tillgänglighet och engagemang.

Vår personal är välutbildad, många med spjutspetskompetens inom sina områden.

Tillsammans har vi en lång och gedigen djurerfarenhet  som djurägare, uppfödare eller tränare. För oss är det en självklarhet att placera djurets bästa i första rummet.

Ett tryggt besök
Vi är anslutna till SLA Svensk Djursjukvård och då vi arbetar enligt deras normer och rekommendationer för god djursjukvård är vi godkända att använda Svensk Djursjukvårds kvalitetssigill.

Roslagens Smådjursklinik i Norrtälje är en modern och ändamålsenlig smådjursklinik, fullutrustad med den senaste utrustningen som digital röntgen, ultraljud, tandavdelning, operationsavdelning och ett eget laboratorium.

I oktober 2015 blev vi certifierade som Cat Friendly Clinic (Kattvänlig klinik) och är en av få djursjukhus/kliniker i Sverige som uppnått den högsta grad av certifiering som finns – GULD. Det är en internationell kvalitetsstämpel för djursjukhus och kliniker som har anpassat sin verksamhet och utbildat sin personal för att kunna ta hand om och bemöta katter på bästa sätt. Läs mer om vad Cat Friendly Clinic innebär på  www.icatcare.org

Vi erbjuder förebyggande hälsovård, sjukvård, akutsjukvård och kostrådgivning.

Vi vill att alla, såväl personal som patienter och djurägare ska känna sig välkomna och trygga hos oss.

Roslagens Smådjursklinik -En del av Roslagens Djursjukvård

  • Kontakta oss för mer information!

    Vi finns för dig och ditt djur

Galleri