Vi har 4 undersökningsrum varav ett är speciellt anpassat för katter som besöker oss, allt för att minimera stress vid besök hos oss.

Polikliniken

Har du bokat en tid för undersökning av ditt djur så är det på polikliniken vi ses. Här möts du av våra sköterskor som visar er in på undersökningsrummet. Här sker medicinska utredningar men även förberedelser inför exempelvis bokade operationer. Det kan bli tal om blodprovstagning, röntgen- och ultraljudsundersökningar.

Vi har ett undersökningsrum speciellt anpassat för katter som besöker oss. I detta rum finns en Feliway dosa som utsöndrar lugnande feromoner, allt för att skapa en mer rofylld miljö för den enskilda katten.

Seniorkontroll

När djuren, precis som vi, blir äldre så händer det saker med kroppen. Det kan vara en stor fördel att upptäcka begynnande problem med exempelvis njurarna tidigt. En foderändring kan förlänga livet för den enskilda individen. Funderar du själv på hur din katt eller hund som kommit till åren egentligen mår?

Tveka inte att boka in en konsultation hos oss. Vid denna typ av undersökning börjar vi med att prata igenom hur du upplever att ditt djur mår. Veterinären undersöker sedan djuret och vi tar även blod- och eventuellt urinprover vid behov.

På polikliniken utför vi ofta medicinska utredningar. Till vår hjälp har vi digital röntgen, ultraljud samt ett laboratorium. Vi kan få direkt svar på de flesta blodproverna vi tar vid besöket medan andra prover skickas till ett externt labb.

  • Kontakta oss för mer information!

    Vi finns för dig och ditt djur

Galleri